пʼятниця, 20 квітня 2012 13:37

Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші

Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші
Жінка збували фальшивки в магазині. Фото: spektr.ua

До органів внутрішніх справ Кіровоградської області надійшла інформація про те, що в одному із магазинів міста невідома жінка розрахувалась за покупку купюрою номіналом 500 грн. сумнівного походження. Потім незнайомка сіла до авто і зникла у невідомому напрямку.

Після отримання орієнтування працівники Державтоінспекції на одній із вулиць обласного центру зупинили схожий за описом автомобіль, за кермом якого перебував 40-річний житель сусідньої області. У салоні авто знаходилась пасажирка – 36-річна жителька Миколаєва.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду транспортного засобу у жіночій сумці правоохоронці виявили 5 купюр номіналом 500 грн. з ознаками підробки. Їх вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою збуту або збут підроблених грошей), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Підозрювану затримано, зараз вона перебуває в ІТТ.

 

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Миколаєва поїхала на Кіровоградщину збувати фальшиві гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути