Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 08:51

Житель Тернопільщини різав сусідку лезом і кілька разів підпалював під нею матрац

Житель Тернопільщини різав сусідку лезом і кілька разів підпалював під нею матрац
Затримати зловмисника вдалося лише вранці наступного дня. Фото: mignews.com.ua

В Тернопільській області 31-річний житель села Синягівка Збаразького району по-звірячому бив 57-річну сусідку, різав її лезом для бриття, двічі підпалював матрац, на якому лежала потерпіла, а в перерві між знущаннями частував горілкою.

Як розповів виконуючий обов'язки начальника Збаразького райвідділу внутрішніх справ Ігор Саган, повідомлення про випадок до них надійшло від чергового лікаря місцевого медичного закладу. Була доставлена пацієнтка з тяжкими тілесними ушкодженнями у середньому ступені алкогольному сп'янінні. Слідчо-оперативна група одразу виїхала до лікарні.

Те, що побачили оперативники, одразу викликало підозри, що потерпіла чинила спробу суїциду – були порізані зап'ястя обох рук. Але згодом з'ясувалося, що саме на такий висновок розраховував той, хто знущався з потерпілої. Але правоохоронці на обмежилися однією версію – перевірили ще й замах на вбивство. Саме вона стала домінуючою, і вже за декілька годин міліціонери встановили особу підозрюваного.

Затримати зловмисника вдалося лише вранці наступного дня, бо потрапити до його помешкання правоохоронці не змогли – той, позамикавши двері, міцно спав разом зі своєю співмешканкою та півторарічною дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський педофіл 100 разів ударив ножем зґвалтовану півторарічну дівчинку

Зі слів підозрюваного стало відомо, що все почалося із вживання спиртного. Підозрюваний, його на рік молодша співмешканка та сусідка випили на трьох на 4 пляшки горілки. Пили в помешканні 57-річної сусідки.

Сварка між господинею і сусідом почалася через те, що останній став пригадувати про якісь позичені і не повернені дошки, банки, а кульмінацією конфлікту, коли в хід пішли кулаки, стали звинувачення в отруєнні собаки.

Як демонстрував на слідчому експерименті затриманий, спочатку він бив жінку руками і ногами. Вона опору не чинила, лише крила його добірною лайкою. Без сил сама доповзла до ліжка, і тоді почалися справжні тортури. Зловмисник дав чарку горілки, а сам став шукати ніж. Не знайшов, бо співмешканка ще в момент сварки, тікаючи з хати, заховала усе гостре, адже добре знала натуру чоловіка. З шухляди витягнув лезо для бриття та полоснув по зап'ястях рук потерпілої. Коли хлинула кров, знову повернувся до стола і вдруге наповнив чарку горілкою. Підійшов до ліжка, простягнув жертві. Та випила. Після цього лезо вп'ялося в шию. Після третьої дози "анестезії" під безпорадною жінкою загорівся матрац. Зрозумівши, що почате довів до кінця, чоловік сховав сірники у кишеню і вийшов з чужої хати. Декілька хвилин чекав, що полум'я охопить будинок. Не дочекався та вирішив повернутися. Гніву додала живучість жертви – під нею навіть матрац не хотів горіти. Підпалив удруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканка Хмельниччини зарізала чоловіка на очах у своїх малолітніх дітей

Коли з вікна сільської хати пішов дим, забили тривогу сусіди. Пожежу місцеві рятувальники швидко ліквідували, а односельцям порадили негайно викликати лікарів та міліціонерів.

Жінка й справді виявилася живучою. Знісши тілесні тортури та виживши під час двох підпалів, вона вже за деякий час у пацієнтів лікарні просила сигарету.

Підозрюваного міліціонери арештували. З'ясовано, що раніше судимий за грабіж уродженець Тернополя перебрався до Синягівки, де мати придбала йому хату. Та через деякий час він разом зі співмешканкою пропив геть усе – меблі, котел та батареї опалення, будівельні матеріали й інше, що можна було обміняти на горілку.

Наразі зловмисникові загрожує від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Житель Тернопільщини різав сусідку лезом і кілька разів підпалював під нею матрац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути