четвер, 20 вересня 2012 16:57

На Полтавщині пенсіонерку вбили за шістдесят гривень

На Полтавщині пенсіонерку вбили за шістдесят гривень
Чоловік почав її лупити кулаками, поки вона не впала. Фото: otvetin.ru

16 вересня в Харківській області затримали 29-річного полтавця, який до смерті забив 86-річну мешканку села Губарівка Новосанжарського району Полтавської області. Після вбивства втік в сусідню область до родичів.

"В нього не було ні їсти, ні пити. Вирішив поїздити по селах, пошукати металобрухт, щоб здати на гроші. Взяв мопеда та подався в сусіднє село. При в'їзді побачив хату, подумав, там ніхто не живе. Бо село маленьке, багато людей померло, залишилися пенсіонери, - розказала Оксана Грузін з Новосанжарської міліції. - У двір зайшов зі сторони, де немає огорожі. З багажника мопеда взяв викрутку, нею відкрив вікно та заліз в хату".

В домі знайшов близько 60 гривень та ювілейні медалі.

"Коли виходив з будинку, з'явилася бабуся, яка до того сиділа в літній кухні. Схопила злодія за руку. Каже, дуже злякався, що викличе міліцію, тому почав її лупити кулаками, вона впала. Перестала кричати, зрозумів, що померла. Швидко сів на мопеда та утік. Щоб не знайшли, помчав потягом в до родичів в Харківську область. Мертву пенсіонерку знайшов сусід на наступний день", - продовжили в міліції.

Жінка жила сама, син мешкає в Полтавській області, часто до неї навідувався. В затриманого є дружина та дитина, ніде не працював.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині пенсіонерку вбили за шістдесят гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути