пʼятниця, 21 вересня 2012 14:39

На Дніпропетровщині дівчина задушила настирливого залицяльника

На Дніпропетровщині дівчина задушила настирливого залицяльника
Схопивши шматок електричного дроту, жінка накинула його на шию чоловіка. Фото: e-crimea.info

15 вересня до Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровська від громадян надійшло повідомлення про те, що на житловому масиві Діївка в приватному домоволодінні був виявлений труп 53-річного господаря будинку з ознаками насильницької смерті.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння даного злочину була затримана 32-річна мешканка Криничанського району.

Було встановлено, що 15 вересня о 3 годині ночі дівчина, перебуваючи в гостях у потерпілого, разом з ним розпивала спиртні напої.

За словами жінки на ґрунті того, що господар почав її домагатися, між ними виникла сварка, що переросла в бійку. Схопивши шматок електричного дроту, вона накинула його на шию чоловіка і задушила його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани влаштували різанину через жінку

Коли чоловік перестав подавати ознаки життя, жінка, прихопивши його мобільний телефон і гроші в сумі 30 грн, пішла на залізничний вокзал. Затримати його вдалося на наступний день в Сімферополі.

За даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України.

Згідно санкції зазначеної статті зловмисниці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині дівчина задушила настирливого залицяльника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути