середа, 15 квітня 2020 18:10

Жінка жила в лісі з новонародженою донькою

Жінка жила в лісі з новонародженою донькою
На Херсонщині 42-річна жінка жила з новонародженою донькою в лісосмузі. Їх знайшли там поліцейські та відвезли в лікарню. Згодом жінка втекла, покинувши дитину. Фото: hr.npu.gov.ua

У лісосмузі неподалік селища Високопілля Херсонської області поліцейські знайшли 42-річну жінку з новонародженою дівчинкою, які жили у хащах.

Обох відвезли до лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги. Але жінка з лікарні втекла, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік викрав і ховав у лісі 6-річну доньку

"Із 42-річною матір'ю та її новонародженою донькою, якій на той час було всього 13 днів, було все добре. Жінка не мала свідоцтва про народження дитини. З її слів, народжувала вона у місті Покров Дніпропетровської області. А у Високопілля приїхала нібито до батька своєї доньки, але не знайшла його, тому пішла жити до лісу. Загалом, жінка погано йшла на контакт, нічого про себе не розповідала, її документи виявилися простроченими. Працівники поліції разом з іншими службами взялися допомогти цій родині відновити документи", - розповів начальник Високопільського відділення поліції Сергій Курділов.

Зі слів лікарів, жінка пробула в лікарні 5 днів, дбала про доньку, а потім втекла, покинувши дитинку. Поки що дівчинка знаходиться в лікарні та набирається сил. А поліцейські займаються пошуками її горе-матері.

45-річна жінка та 2 дітей мешкали в лісі у Броварському районі Київщини. За житло слугував саморобний намет біля залізничної колії станції Заворичі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка жила в лісі з новонародженою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути