понеділок, 22 червня 2020 18:10

Зґвалтування в Кагарлику: що каже адвокат одного із підозрюваних

Зґвалтування в Кагарлику: що каже адвокат одного із підозрюваних
Підозрюваний у побитті та участі в зґвалтуванні експоліцейський Микола Кузів заперечує свою провину. Фото: Громадське

Апеляційний суд Києва залишив під вартою колишніх поліцейських Кагарлицького відділу поліції оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва. Їх підозрюють у побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави. Разом із нею у відділку катували ще одного чоловіка.

У матеріалах справи є тільки свідчення потерпілих. Більше жодних доказів. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів адвокат підозрюваного Кузіва Віктор Чевгуз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: розповіли про ще один злочин підозрюваного поліцейського

"Будемо продовжувати збирати докази невинуватості мого клієнта. Він заперечує, що вчиняв будь-які протиправні дії. Будемо знову оскаржувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Найближчим часом маємо обговорити подальші дії з клієнтом", - розповів Чевгуз.

Досудове розслідування у справі триває.

Працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва затримали 25 травня. Нібито напередодні вони викликали у відділ на допит як свідка у справі про крадіжку з сільського магазину 26-річну Нелю зі Ставів. Там Кузів побив її, а Сулима у присутності колеги – зґвалтував. Разом із жінкою у відділку катували ще одного чоловіка. Кулаками з нього вимагали зізнання у крадіжці.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: що каже адвокат одного із підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути