понеділок, 08 червня 2020 09:47

Поліцейські у відділку зґвалтували жінку та катували чоловіка

Поліцейські у відділку зґвалтували жінку та катували чоловіка
Працівників Кагарлицького відділу поліції Миколу Кузіва та Сергія Сулиму підозрюють у зґвалтуванні і побитті. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Два тижні тому, 25 травня, затримали двох працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину. Разом із жінкою у відділку катували ще одного чоловіка. Кулаками з нього вимагали зізнання у крадіжці.

Обох поліцейських арештували без права на заставу. Проте вони своєї провини не визнають. Не вірять у їхню провину і їхні родичі.

Тим часом заговорили й інші потерпілі від рук цих поліцейських. До правоохоронних органів звернулися ще 3 жителів Кагарлика, яких допитували підозрювані Сергій Сулима і Микола Кузів. Про це заявив в. о. директора Держбюро розслідувань Олександр Соколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вмикали гучно музику, щоб заглушити крики"

"Призначено експертизи, оскільки виявлені додаткові потерпілі у цій справі від рук зазначених правоохоронців", - сказав Соколов.

Потерпіла Неля розповіла, що поліцейські знущалися над нею близько 10 годин. Свідками цього були багато співробітників відділку, які того дня були в приміщенні та чули звуки знущань. Проте ніхто не відреагував.

На даний час штат Кагарлицького відділення поліції скорочений повністю. За результатами службового розслідування зі служби в поліції звільнено ряд співробітників, повідомив заступник голови Національної поліції Максим Цуцкірідзе.

"Службова перевірка щодо подій у Кагарлицькому відділенні поліції триває. За її результатами буде надана оцінка роботи керівництва поліції в Київській області та Обухівського відділу. Водночас проводиться перевірка співробітниками ДБР", - сказав Цуцкірідзе.

Експоліцейські, яких підозрюють у катуваннях і зґвалтуванні 26-річної жінки у відділку поліції Кагарлика, "трималися осторонь інших колег". Відомо, що обоє мають сім'ї та дітей.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські у відділку зґвалтували жінку та катували чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути