Ексклюзиви
вівторок, 11 травня 2021 19:18

Зґвалтування й убивство Марії Борисової: хто забрав тіло підозрюваного

Зґвалтування й убивство Марії Борисової: хто забрав тіло підозрюваного
Микола зі Щасливого був єдиним підозрюваним у зґвалтуванні й убивстві 7-річної Марії Борисової. Його причетність доводили численні експертизи. Згодом сам зізнався у скоєном. Фото: скріншот із відео 7 каналу

62-річного Миколу із Щасливого на Херсонщині, який був єдиним підозрюваним у справі про зґвалтування й убивство односелиці 7-річної Марії Борисової, поховали родичі. Де саме – ге розголошується.

Справа про вбивство дівчинки поки не закрита. Про це Gazeta.ua розповів Віталій Байдаров із відділу комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший батько" - за підозрюваного у вбивстві Марії Борисової заступилася донька

"Тіло підозрюваного було понад тиждень у морзі. Стояло питання, що ховатимуть його державним коштом. Але пізніше вийшли на контакт його далекі родичі. Вони займалися похованням. Слідство у справі про зґвалтування й убивство дівчинки, а також самогубства самого підозрюваного, ще триває. Досудове розслідування не закрите", - розповів Байдаров.

Чи був підозрюваний осудним – встановлюють експерти. Результати судово-психіатричної експертизи будуть оприлюднені згодом.

11 травня минає два місяці, як у Щасливому Олешківського району на Херсонщині знайшли тіло зниклої 7-річної Марії Борисової. Її зґвалтували і задушили. А тіло запхали в мішок і викинули в недобудованому хліві неподалік дому. Микола був єдиним підозрюваним. Його причетність до злочину доводили численні експертизи. Згодом сам зізнався у скоєному. В ізоляторі сидів від 14 березня. Йому загрожувало довічне ув'язнення. У камері поводився спокійно — не порушував режиму, від їжі не відмовлявся, зі співкамерником не конфліктував. Начебто дочекався, коли той засне. Порвав постіль, зробив із неї мотузку, причепив до віконної решітки і вкоротив віку.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування й убивство Марії Борисової: хто забрав тіло підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути