Ексклюзиви
понеділок, 19 червня 2017 15:27

Жінка "замовила" батька за $500

Жінка "замовила" батька за $500
21-річна жінка замовила вбивство свого батька через дитячі образи. Фото - Корупція Інфо

Поліцейські встановили причетних до вбивства 50-річного жителя Бердичева, яке сталося 22 березня 2017 року.

Чоловіка вбив 19-річний місцевий, а замовницею вбивства виявилася 21-річна донька загиблого. Про це сьогодні, 19 червня, під час брифінгу повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

Чоловіка з травмами голови без свідомості знайшли на одній із вулиць міста. Потерпілого доставили до реанімаційного відділення лікарні, однак врятувати його життя не вдалося. Він помер за кілька днів.

Поліцейські відпрацьовували кілька версій, зокрема перевіряли і рідних загиблого. Встановили, що він проживав один, але у нього була 21-річна донька, з якою він підтримував зв'язки. Вона навчається у столичному вузі.

"Замовила вбивство свого батька дочка. Вбивця за 500 доларів погодився вчинити цей тяжкий злочин. Вона одна в сім'ї, батьки її давно вже не жили разом. Навчалась в київському вузі, займалась у модельному агентстві", - каже Печененко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річну дівчину забили лопатою та зґвалтували

Пояснила, що пішла на такий злочин через дитячі образи.

"Потреби у коштах у неї не було. Донька пояснює, що батько з раннього віку її ображав, це їй не подобалось. До того ж вона мала плани на його житло, але він їй відмовляв. Тому, вона і вигадала таку історію: вночі, шляхом обману видзвонила свого батька, попросила його винести їй особисті речі. На той час біля лісосмуги його чекав виконавець, який наніс йому тяжкі тілесні ушкодження. Чоловік втратив свідомість. Потім його доставили до реанімації, де, не приходячи до тями, пішов з життя", - говорить заступник начальника ГУНП у Житомирській області Валерій Бондар.

І замовницю, і виконавця на час слідства затримали без права внесення застави. За умисне вбивство за попередньою змовою їм загрожує до 15 років за ґратами або довічне ув'язнення.

У Конотопі Сумської області вагітна жінка замовила вбивство екс-чоловіка. Його життя оцінила у 2 тис. грн. Її затримали.

Зараз ви читаєте новину «Жінка "замовила" батька за $500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути