пʼятниця, 16 червня 2017 10:32

Жінка кілька днів лежала під завалами будинку

Жінка кілька днів лежала під завалами будинку
55-річна жінка кілька днів лежала під завалами власного будинку. Фото- Гордон

15 червня в Ізмаїлі на Одещині рятувальники витягли 55-річну жінку з-під завалів власного будинку, де вона провела кілька днів. Потерпіла у важкому стані у лікарні.

Про це інформує прес-служба ДСНС в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька й сина убила цегляна стіна

"В службу порятунку повідомили, що на вулиці Сергія Бурлаченко частково обрушився приватний будинок, в якому може перебувати господиня. Рятувальники дійсно знайшли всередині будівлі 55-річну жінку. Незважаючи на руйнування будинку, вона залишилася неушкодженою, проте перебувала у вкрай важкому стані через виснаження і зневоднення. Її передали співробітникам швидкої допомоги. Зараз вона знаходиться в Ізмаїльській центральній районній лікарні у важкому стані", - повідомляється.

За словами місцевих жителів, будівля почала потроху руйнуватися з квітня цього року. Але тривогу вони забили лише після того, як кілька днів поспіль її власниця перестала виходити з дому.

У Мукачеві по вул. Пряшівська залізобетонна плита розчавила 55-річного чоловіка та 16-річного хлопця. Вони були травмовані та заблоковані під завалами. Після їх вивільнення, чоловіка було доставлено у Мукачівську ЦРЛ, а хлопця у дитячу лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Жінка кілька днів лежала під завалами будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути