понеділок, 03 грудня 2012 10:20

Затор довжиною в 200 кілометрів розтягнувся на трасі між Москвою і Санкт-Петербургом

Затор довжиною в 200 кілометрів розтягнувся на трасі між Москвою і Санкт-Петербургом
Уздовж траси М10 у рази піднімають ціни на їжу

Перервано автобусне сполучення між Твер'ю, Москвою і Санкт-Петербургом - рух зупинено в обидві сторони. При цьому електропоїзда і раніше ходять практично за розкладом.

Причиною стали погодні умови. В даний час невідомо, коли саме відновлять рух автобусів з Твері до столиці Росії і до Санкт-Петербургу.

Крім цього, ДІБДР рекомендує водіям вантажних автомобілів протягом доби не користуватися дорогою М-10 і з Санкт-Петербурга слідувати в бік Москви в об'їзд через Псков по дорозі М-9.

Рух по дорозі М-10 в Тверській області було ускладнено через снігоприбиральні машини. У результаті утворилася гігантська "пробка", що розтягнулася на 200 кілометрів.

Міністерство надзвичайних ситуацій сподівається відновити нормальний рух на дорозі М-10 до вечора 2 грудня, але ДІБДР в цьому сумнівається.

У той же час надходять відомості, що уздовж траси М10 у рази піднімають ціни на їжу.

Водій Валерій Дунін, який третю добу перебуває в цьому заторі, підтвердив, що місцеві підприємці пропонують виснаженим водіям алкоголь та їжу за гроші. За його словами, безкоштовні пайки від МНС стали отримувати тільки через дві доби. При цьому на трасі працює і багато добровольців, які роздають їжу і чай безкоштовно.

Як повідомлялося, наприкінці листопада на Росію обрушилася снігова стихія. У Москві випала третина місячної норми опадів: магістралі та аеропорти виявилися паралізовані. А в сусідній Латвії більше тисячі будинків знаходяться знеструмленими у сніговому полоні вже понад дві доби.


Зараз ви читаєте новину «Затор довжиною в 200 кілометрів розтягнувся на трасі між Москвою і Санкт-Петербургом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути