понеділок, 25 червня 2018 18:10

Засудили чоловіка, який вбив знайому на першому побаченні

Засудили чоловіка, який   вбив знайому  на першому побаченні
Зборівський районний суд Тернопільської області виніс вирок чоловікові, який убив на першому побаченні жінку. Фото - Україна.live

Зборівський районний суд Тернопільської області виніс вирок чоловікові, який убив на першому побаченні жінку.

Затриманий проведе за ґратами 12 років. Крім того має відшкодувати 500 тис. грн моральної шкоди дочці загиблої, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Чоловік родом із села Калинівка Зборівського району Тернопільщини. Жінка – із Войславичів Сокальського району Львівської області. Вони познайомилися у соціальній мережі. В серпні торік, коли дружина потрапила до лікарні, чоловік запросив жінку до себе в гості. Майбутня жертва приїхала до нього на таксі о 00:30. Відсвяткувати першу зустріч вирішили на березі ставка. Чоловік вдарив жінку кулаком в обличчя, коли вона запропонувала поїхати до нього додому. У відповідь та почала голосно сваритися і погрожувала викликати поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив жінку під час сварки

Кавалер заклеїв жінці рота скотчем, схопив за шию і душив, поки вона не перестала дихати. До одягу прив'язав 14-кілограмовий камінь і тіло кинув у воду. Сумку з мобільним телефоном та косметикою забрав додому. Через 3 дні рибалка побачив ногу в ставку та вудилищем дістав тіло.

Правоохоронці вирахували та затримали вбивцю. Душогуб свою провину визнав, але свідчення давати відмовився.

У Києво-Святошинському районі столиці 33-річний чоловік намагався обікрасти місцеву жительку, 44 роки. Вони познайомилися в інтернеті. Але на довгоочікуване побачення кавалер приїхав з ножем. Погрожуючи вбити жінку, він зажадав у неї гроші і навіть продати автомобіль. Перелякана жінка навіть взяла в борг кошти у подруг і віддала зловмиснику 42 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Засудили чоловіка, який вбив знайому на першому побаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути