четвер, 26 грудня 2013 14:04

Заступник губернатора Рівненщини потрапив у ДТП

Заступник губернатора Рівненщини потрапив у ДТП
Олексій Губанов

Сьогодні уночі, 26 грудня, мало не розбився в автомобільній аварії заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Губанов. Чоловік влетів на службовому автомобілі у металеву огорожу, але відбувся легкими тілесними ушкодженнями.

Пригода сталася о пів на другу годину ночі на вулиці Ярослава Гашека, що у мікрорайоні "Тинне" у Рівному. 36-річний держслужбовець сам керував автомобілем "Шкода Суперб".

"Обставини події наразі встановлюються. За попередніми даними, автомобіль почало заносити на слизькій дорозі. Щоб уникнути зіткнення з іншою машиною, Олексій Володимирович вивернув кермо і в'їхав у металеву огорожу, - розповідає Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління міліції. – В результаті наїзду чиновника госпіталізовано до центральної міської лікарні Рівного. У нього діагностували забої та здавлення обох гомілок і гомілково-ступневих суглобів".

Свідками аварії стали інші автомобілісти, які проїжджали вулицею у той час. Хтось із них викликав на місце "швидку допомогу".

Через травми на роботу в облдержадміністрацію Олексій Губанов сьогодні не пішов.

"Про дорожньо-транспортну пригоду уже знаємо, але подробиці нам невідомі. Олексій Володимирович у лікарні, уже спілкується по телефону, голос має бадьорий", - додають в прес-службі облдержадміністрації.

Олексій Губанов народився 1977-го року у місті Дніпропетровськ. На Рівненщині працював журналістом місцевої газети та заступником директора телекомпанії, згодом став підприємцем. У квітні 2010-го його призначено заступником губернатора Рівненщини Василя Берташа. Одружений, виховує двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Заступник губернатора Рівненщини потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути