середа, 25 грудня 2013 14:40

У лікарні Харкова померла ще одна жертва страшної ДТП за участю працівника УБОЗу

У лікарні Харкова померла ще одна жертва страшної ДТП за участю працівника УБОЗу
Ольга Конюхова померла в лікарні через 4 дні після аварії. Фото www.odnoklassniki.ru

Сьогодні в лікарні швидкої та невідкладної допомоги померла друга жертва страшної ДТП за участю співробітника харківського управління по боротьбі з організованою злочинністю Сергієм Міщенком.

Як вже повідомлялося, в суботу на вулиці Динамівській в ДТП загинула 60-річна жінка, її дочка-водій і внучка у важкому стані були доставлені в лікарню. Обидві перебували в реанімації. Ольга Конюхова - в комі. У жінки були численні розриви внутрішніх органів, переломи тазу і кінцівок.

"Останній раз вона була в соцмережах за годину до аварії, думав - станеться диво і все-таки піде на поправку... Навіть не уявляю, що може відчувати людина, яка в одну мить втратила дружину і дочку через якогось бухого ублюдка, який просто зобов'язаний був залишитися на місці ДТП до кінця, і дати одягнути йому на руки кайданки, адже все-таки вбивця", написав знайомий дівчини на харківському форумі.

Нагадаємо, 37-річний Сергій Міщенко на своїй іномарці не зміг вписатися в поворот, після чого вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем, в якому їхали бабуся, дочка і внучка. Звільняти свого співробітника в УБОЗі не стали, так як не бачили його вини.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні Харкова померла ще одна жертва страшної ДТП за участю працівника УБОЗу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути