неділя, 04 серпня 2013 12:13

Тернополянин випадково зняв на відео смертельне ДТП, за участю офіцера міліції
6

Фото: Фото: ДСНС у Тернопільській області

Відео з автомобільного реєстратора, на якому знято аварію, що спричинив капітан тернопільського УБОЗу, виставили в Інтернет. 29 липня о восьмій ранку 39-річний капітан міліції на своєму Мерседесі на трасі що веде з Тернополя до Рівного влетів в пасажирський автобус повний людей. Правоохоронець загинув на місці. 11 пасажирів автобуса відвезли в лікарню.

Аварію зафіксував відеореєстратор автомобіля, що рухався позаду Мерседеса міліціонера. На записі видно, що автомобіль УБОЗівця, рухаючись по своїй смузі руху, згодом, без будь якої на то причини, зїжджає на зустрічну. Водій автобуса намагається втекти від зіткнення рухаючись в сторону обочини, однак не встигає. Легківка і пасажирський автобус вдаряються лоб-в лоб, після цього Мерседес відкидає в сторону.

Тіло правоохоронця після зіткнення рятувальникам довелося вирізати з зім?ятого автомобіля. Обласна прокуратура проводить досудове розслідування цієї справи.

"Чи був працівник міліції п?яний під час аварії наразі сказати не можна, бо немає результатів комплексної судово-медичної експертизи. В цей день він перебував поза службою – в управлінні затвердженне чергування працівників, і в день аварії покійний був вихідним", ? повідомили Gazeta.ua в прес-службі прокуратури області.

Зараз ви читаєте новину «Тернополянин випадково зняв на відео смертельне ДТП, за участю офіцера міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути