четвер, 02 серпня 2018 13:59

"Заробляв на хворих дітях" - голову райдержадміністрації взяли на хабарі

На Закарпатті сьогодні, 2 серпня, на хабарі затримала голову Виноградівської РДА. Чиновник вимагав від місцевих бізнесменів гроші за укладання договорів із виконання робіт і послуг за бюджетні кошти.

"За укладення договору на поставку планшетів для інклюзивної освіти дітей хворих на ДЦП та перерахунок бюджетних коштів, згідно з виконаними умовами договору, голова РДА вимагав 25 тисяч гривень хабара", – повідомляють в поліції.

Автор: zk.npu.gov.ua
  На Закарпатті поліція затримала голову Виноградівської РДА на хабарі
На Закарпатті поліція затримала голову Виноградівської РДА на хабарі

Необхідні гроші фігурант справи отримував у кілька етапів. Затримали його під час чергового "траншу". В автомобілі голови РДА правоохоронці вилучили 8 тис. грн.

Крім того, під час проведення слідчо-оперативних заходів встановили інші факти отримання ним неправомірної вигоди за перерахування бюджетних коштів за виконані за договором роботи.

Автор: zk.npu.gov.ua
  На Закарпатті поліція затримала голову Виноградівської РДА на хабарі
На Закарпатті поліція затримала голову Виноградівської РДА на хабарі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова райдержадміністрації задавив двох жінок

Згідно із повідомленням на офіційному сайті Виноградівської РДА, її керівник – 35-річний Михайло Русанюк. На посаду його призначили 10 серпня 2015-го. До того працював на Виноградівському комбінаті хлібопродуктів, Виноградівській філії КС "Святий Мартин", заступником і першим заступником голови РДА.

На хабарі викрили чиновника одеського державного університету. Один із проректорів вузу вимагав неправомірну вигоду в сумі 310 тис. грн від представника підприємства за укладення договору використання житлової будівлі з причалом для розміщення відпочивальників.

Зараз ви читаєте новину «"Заробляв на хворих дітях" - голову райдержадміністрації взяли на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути