понеділок, 12 березня 2012 12:08

Запорізького авторитета вбили кілери колишніх міліціонерів

Запорізького авторитета вбили кілери колишніх міліціонерів

У п'ятницю в прес-службі Головного управління МВС в Запорізькій області повідомили про те, що семеро підозрюваних у вбивстві співвласника розважального комплексу "Рибацький стан" Миколи Бенька, відомого як кримінальний авторитет Коля Ребьонок, оголошені в розшук.

Як стало відомо газеті "Комерсант", всі оголошені в розшук є членами організованого злочинного угруповання "Банда лисих", кістяк якої складають колишні співробітники МВС. У сфері інтересів банди - рекет і тіньовий ринок металу. У МВС вважають, що приводом для розправи над Миколою Ребьонком став його конфлікт з лідером угруповання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький кримінальний авторитет помер: його розстріляли і добивали битками

Незважаючи на те що особи підозрюваних відомі, в прокуратурі Запорізької області вважають, що міліції буде складно вийти на замовника вбивства.

"У розшук оголошено "піхоту", людей, яких легко замінити. Це приблизно як оголосити в розшук ліве вухо, а голову залишити поза підозрою", - вважає джерело в обласній прокуратурі.

Як відомо, напад на Миколу Бенька було скоєно 5 березня. За уточненими даними, він отримав поранення з травматичної зброї, після чого кілька невідомих побили його бейсбольними битами. Від отриманих ран через добу Микола Бенько помер.

Зараз ви читаєте новину «Запорізького авторитета вбили кілери колишніх міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути