вівторок, 06 березня 2012 09:11

Запорізького кримінального авторитета розстріляли впритул з автомата

Запорізького кримінального авторитета розстріляли впритул з автомата

У розважальному комплексі в Запоріжжі до бізнесмена Миколи Бінька, відомого у кримінальних колах як Коля Рєбьонок, підійшли кілька осіб і поговорили з ним, після чого один з них дістав автомат і почав стріляти.

Як повідомляє ТСН, за попередньою інформацією, чоловіка буквально продірявили кулями. Під час операції в нього тричі зупинялось серце. Тож медики ніяких прогнозів не дають.

Персонал розважального закладу відмовляється давати свідчення оперативникам. Неофіційно у міліції повідомили, що стрілянина може свідчити про перерозподіл сфер впливу у кримінальному світі Запоріжжя.

Постраждалий бізнесмен на прізвисько Коля Рєбьонок мав неабиякий авторитет у певних колах. Йому приписують тіньові схеми на ринку металу. Місяць тому у нього викрали джип разом з водієм.

А в його розважальному закладі протягом останнього року було принаймні кілька інцидентів з використанням вогнепальної зброї. Буквально донедавна тут працювало підпільне казино.

Водночас цей заклад користується неабиякою популярністю і серед правоохоронців, які часто відзначають тут корпоративні свята. За фактом злочину порушено кримінальну справу. Жодної іншої офіційної інформації у міліції не надають.

Зараз ви читаєте новину «Запорізького кримінального авторитета розстріляли впритул з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути