четвер, 03 листопада 2011 16:14

У Криму дві сестри хотіли замовити кілерам свого брата і його сім'ю

У Криму дві сестри хотіли замовити кілерам свого брата і його сім'ю

Працівники Управління з боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Автономній Республіці Крим запобігли подвійне вбивство на замовлення.

Як уже встановлено, почалося все з конфлікту серед родичів - місцевими підприємцями, які займалися торгівлею на ринках. Один з членів великої родини разом з дружиною вирішив почати окремий бізнес. У процесі сімейно-комерційної реорганізації між родичами виник серйозний конфлікт, пов'язаний з грошовими відносинами.

У результаті цього дві сестри початківця-бізнесмена вирішили замовити вбивство свого брата і його дружини. Для цього вони залучили посередника - співмешканця своєї родички, щоб знайшов кілера.

Оперативна інформація про підготовку до злочину надійшла в УБОЗ, після чого правоохоронці взяли ситуацію під свій контроль. У ході спеціальної операції вдалося зафіксувати протиправну діяльність посередника, який був готовий передати за скоєння вбивства винагороду в кілька тисяч доларів США.

Завдяки професійним діям працівників кримського УБОЗу вдалося зберегти життя двом людям, а також виявити і затримати учасників всього злочинного ланцюжка.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" КК України.

Зараз ви читаєте новину «У Криму дві сестри хотіли замовити кілерам свого брата і його сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути