вівторок, 11 вересня 2012 15:03

Заможних британців налякав труп: нелегал впав з літака, намагаючись пролетіти на шасі

Заможних британців налякав труп: нелегал впав з літака, намагаючись пролетіти на шасі
Шанси на виживання у безбілетників дуже малі, особливо в ніші шасі. Фото: nnm.ru

Чоловік, судячи з усього, який намагався обійти імміграційні закони Великої Британії і випав з літака, пролетів тисячі метрів і впав в одному з багатих і спокійних районів британської столиці, до смерті перелякавши місцевих жителів, повідомляє The Daily Mail.

Тіло жертви, за припущенням правоохоронців, вихідця з Північної Африки 30 років, було виявлено в районі Мортлейк на південному березі Темзи менш ніж в 10 милях (16 кілометрах) від лондонського аеропорту "Хітроу". Як розповіли британці, які живуть неподалік від місця події, самого польоту ніхто не бачив: все сталося рано вранці в неділю. Чоловіка знайшли лише після того, як пролунав гучний удар.

"Це неймовірно. Перше, що я подумав, коли побачив тіло, було те, що воно, мабуть, впало з великої висоти, - розповів 26-річний охоронець Біллі Уотсон. - Це можна було сказати по тому, як неприродно воно лежало. Навколо нього була величезна калюжа крові, що натекла з з голови".

Навіть коли тіло чоловіка відвезли, сліди крові залишилися на асфальті, скаржаться місцеві жителі: на вулиці так ніхто і не прибрав.

"Шокує те, що досі можна бачити бризки крові", - заявила мати двох дітей Кетрін Ламберт, додавши, що і тіло чоловіка навіть після приїзду поліції довгий час залишалося неприкритим.

Сама ж історія африканця викликала у жінки здивування.

"Мені просто цікаво, що ж змусило його забратися в той літак, так пристрасно бажаючи втекти", - зауважила вона. "Від чого б він не втік, мабуть, було жахливо, що він пішов на таке", - зазначив інший житель Мортлейка.

Тим часом експерти авіації намагаються розібратися, що ж стало причиною трагедії. На їхню думку, загиблий чоловік, намагаючись зробити переліт, залишившись при цьому непоміченим, ховався у відсіку шасі і, швидше за все, був уже мертвий, коли впав на землю: його або розчавило під час "втягування" шасі відразу після того, як літак злетів , або він загинув через сильний холод на великій висоті (Під час польоту температура за бортом може досягати мінус 40 градусів). Тіло ж випало, коли відсік знову відкрився, коли літак пішов на посадку.

"Шанси на виживання у безбілетників дуже малі, особливо в ніші шасі, - підкреслив представник адміністрації Цивільної авіації Річард Тейлор. - Я ще не чув про випадки, коли такі пасажири успішно здійснювали тривалі перельоти".

Зараз ви читаєте новину «Заможних британців налякав труп: нелегал впав з літака, намагаючись пролетіти на шасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути