четвер, 14 червня 2007 15:45

Прикордонники України і Угорщини шукають повітряного нелегала

Повітряного нелегала, який на легкому двомісному літаку на висоті близько 500 метрів перелетів до Угорщини шукають прикордонники України і Угорщини. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України.

Порушника повітряного кордону України виявили вчора на Закарпатті.

Увечері пост спостереження застави "Астей" Мукачевського прикордонного загону виявив легкий двомісний літак біло-червоного кольору, який на висоті близько 500 метрів здійснив переліт до Угорщини. Про повітряного порушника прикордонники одразу ж повідомили угорських колег і співробітників Повітряних сил Міністерства оборони України. Згодом були проінформовані сусідні прикордонні загони і управління СБУ в Закарпатській області.

Через деякий час з угорського боку надійшла інформація, про те що на території цієї країни також спостерігали схожий літальний апарат.

Співробітники підрозділів протиповітряної оборони повідомили, що за їх інформацією в Закарпатській області легкомоторні літаки в повітря не піднімалися. Більш того, за даними взаємодіючих органів і підрозділів ППО, легкомоторні літаки з такими ознаками в Закарпатській області не зареєстровані.

Проводяться заходи щодо пошуку місця вильоту і встановлення приналежності літака-нелегала. Додатково прикордонники уточнили завдання всім нарядам щодо ведення спостереження за повітряним простором, і привели в готовність чергові сили і мобільні групи, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники України і Угорщини шукають повітряного нелегала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути