четвер, 02 серпня 2018 15:36

Замах на одеських рухівців: нові подробиці

Замах на одеських рухівців: нові подробиці
За фактом нападу на лідерів Одеської організації Народного Руху України поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Фото - Думская

За фактом нападу на лідерів Одеської організації Народного Руху України – Михайла Кузаконя та Григорія Козьму – поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі.

"На місці події працюють співробітники поліції. Зараз з'ясовуються всі обставини події. Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного журналу досудових розслідувань за статею "замах на вбивство", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото нападників на лідера одеського автомайдану

Також стало відомо, що напад стався на Світлій вулиці в Червоному Хуторі, південному передмісті Одеси. Машина, яку протаранила вантажівка, належить Григорію Козьмі – він заїхав за Кузаконем, коли сталася подія, повідомляє "Думская".

Козьма стріляв із травматичного пістолета по водієві, який тікав. Однак не влучив.

Одеський журналіст-розслідувач Григорій Козьма заявив про те, що на його життя був скоєний замах. За словами журналіста, в його авто на великій швидкості навмисно в'їхала вантажівка, водій якої після наїзду вистрибнув з кабіни та втік на мопеді з поплічниками.

Зараз ви читаєте новину «Замах на одеських рухівців: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути