середа, 13 лютого 2013 13:22

Закарпатські митники затримали контрабанду цигарок на мільйон гривень

Учора пізно ввечері інспектори митного поста "Лужанка" на українсько-угорському кордоні разом з працівниками Мукачівського прикордонного загону затримали вантажівку, яка перевозила 16 тисяч блоків сигарет.

"Великогабаритний автомобіль комерційного призначення угорської фірми-перевізника під керуванням українця заїхав на митну територію, пред'явивши документи про перевезення з мукачівського підприємства вантажу під назвою "залишки неперероблених товарів для переробки" та "вироби з пластмаси для транспортування комплектуючих матеріалів". Вага вантажу складала 402 кг. Однак у митників виникли сумніви щодо вантажу, тож було прийнято рішення про проведення спільного поглибленого огляду автомобіля", - розповіла прес-секретар Чопської митниці Вікторія Сенгетовська.

В результаті огляду вантажівки працівники поста знайшли приховані від митного контролю сигарети. Деякі з них були українського походження, деякі – іноземного, оскільки не мали акцизних марок.

"Було знайдено 3706 блоків сигарет "L&M red label" іноземного виробництва, 80 блоків "Viceroy blue", 2600 блоків "Viceroy red", 3638 блоків "Classic blue" та 5958 блоків "Classic red" вітчизняного виробництва. Цигарки були запаковані в картонні коробки та обтягнуті поліетиленовою плівкою", - зазначила В. Сенгетовська.

Наразі митники проводять облік та опис прихованих тютюнових виробів. За попередньою оцінкою, вартість цих сигарет складає 1,2 мільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатські митники затримали контрабанду цигарок на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути