середа, 13 лютого 2013 10:09

Контрабандиста зі шпигунським приладдям та зброєю впіймали на Черкащині
5

Фото: Фото: Прес-служба СБУ

Співробітники служби безпеки Черкащини перекрили стійкий міжнародний канал контрабандного переміщення спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації та холодної зброї.

"Встановлено, що 37-річний безробітний, житель Кременчука Полтавської області замовляв контрабандну продукцію через Інтернет з Китаю. В Черкасах винаймав квартиру. На його адресу було відправлено 14 посилок. Контрабандиста затримали "на гарячому, коли той отримував чергову посилку. Під час обшуку на квартирі, де він мешкав тимчасово, вилучено 305 одиниць технічних засобів для негласного отримання інформації. Серед яких GSM та радіомікрофони, USB Flash накопичувачі, настільні та наручні годинники, бейджи, окуляри, гачок для одягу, брелоки до автомобілів з вмонтованими в них прихованими камерами. Окрім того, знайшли 165 металевих кастетів, 12 телескопічних металевих кийків та три електрошокери", - повідомила Катерина Дрога з обласної СБУ.

Виявлена продукція коштує близько 150 тис. грн. Затриманий пояснив, що має такий бізнес. Протягом двох років перепродував товар через Інтернет. Слідчими здійснюється досудове розслідування 14 кримінальних проваджень щодо контрабанди. За вчинений злочин закон передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандиста зі шпигунським приладдям та зброєю впіймали на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути