вівторок, 23 жовтня 2012 14:35

На Полтавщині на 5 років засудили росіянина за контрабанду наркотиків

На Полтавщині на 5 років засудили росіянина за контрабанду наркотиків
Правоохоронці виявили та вилучили 34 поліетиленові мішки з 120 кг марихуани. Фото: ukr.obozrevatel.com

Набув чинності вирок Лубенського міжрайонного суду (Полтавська область) у кримінальній справі, порушеній відносно громадянина Росії, який намагався здійснити контрабанду наркотичних речовин.

Як повідомляє прес-центр Служби безпеки України у вівторок, наприкінці жовтня 2011 року в пункті пропуску "Бачівськ" Сумської митниці під час огляду легкового автомобіля 29-річного громадянина Росії було виявлено приховані від митного контролю шість пакетів із марихуаною, загальною вагою більше 2 кілограмів.

Співробітники СБУ встановили, що зловмисник орендував приватний будинок у Полтавській області і почав скуповувати наркотичну сировину і готувати її для подальшого переправлення через державний кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримським міліціонерам дали 5 років в'язниці за вимагання грошей у наркоманів

"Під час проведення обшуків його приватного будинку правоохоронці виявили та вилучили 34 поліетиленові мішки з 120 кг марихуани, а на території двору було знайдено 11 3-літрових банок, в яких зловмисник "законсервував" 5 кг канабісу", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

У цілому, під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронцями було вилучено наркотичних речовин за цінами чорного ринку на суму більше 1 млн грн.

Вироком суду наркокур'єра визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України та засуджено до 5 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині на 5 років засудили росіянина за контрабанду наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути