субота, 25 березня 2023 07:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза російських ракетних ударів залишається високою: Генштаб попередив українців

Загроза російських ракетних ударів залишається високою: Генштаб попередив українців
Російські загарбники продовжують обстрілювати українські міста і села. Фото: slovoidilo.ua

Минулої доби російські загарбники завдали по Україні 50 авіаційних та 11 ракетних ударів.

Ворог також 75 разів обстріляв з реактивних систем залпового вогню позиції українських військ та цивільну інфраструктуру населених пунктів. Загинули мирні люди. Про це вранці 25 березня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України. Адже російські окупанти і надалі використовують тактику терору", ‒ йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни досягають кульмінації у наступальних діях – ISW

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни минулої доби обстріляли райони 18 населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей. З артилерії ворог обстріляв 13 населених пунктів на Куп'янському та Лиманському напрямках.

Важкі бої тривають в районі Бахмута. Там загарбники обстріляли 12 міст і сіл. Під ворожим вогнем були також Авдіївка, Тоненьке, Нетайлове, Ласточкине, Георгіївка, Мар'їнка, Побєда, Новомихайлівка, Новомихайлівка, Вугледар, Пречистівка та Золота Нива Донецької області.

Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках. Наші захисники відбили на них 59 атак противника, повідомив уранці 25 березня Генеральний штаб Збройних сил України.

На півдні противник обороняється на Запорізькому та Херсонському напрямках. Ворог також продовжує штурмувати місто Бахмут.

Зараз ви читаєте новину «Загроза російських ракетних ударів залишається високою: Генштаб попередив українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути