вівторок, 30 жовтня 2018 18:54

Забрали милостиню і вбили цеглиною: підлітки влаштували розправу над безхатьком

Забрали милостиню і вбили цеглиною: підлітки влаштували розправу над безхатьком
На Київщині підлітки до смерті забили безхатченка. Фото: УНІАН

Трьох неповнолітніх білоцерківців віком 15-17 років забили до смерті безхатченка. Крім цього, поліція їх звинувачує у викраденнях авто та грабежах. Усі злочини були скоєні протягом останніх місяців.

Один з епізодів поліція описує так: "Близько третьої години ночі 15-ти та 16-річний товариші знаходилися поблизу парку відпочинку. У напівзруйнованій споруді помітили чоловіка без постійного місця проживання. Як з'ясувалося згодом, 50-річний потерпілий облаштував там нічліг. Юнаки по черзі з особливою жорстокістю били безхатченка руками і ногами, потім - цеглою. Насамкінець забрали дріб'язок – милостиню за день, та зникли. За деякий час чоловік помер", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розважалися: студенти до смерті забили безхатченка

Ще один злочин трапився у Білій Церкві пізно ввечері. 25-річний місцевий житель зустрів біля будинку кохану, подарував букет квітів, в руках у нього був MacBook. За цим з майданчика спостерігали той самий 16-річний фігурант вже разом зі старшим товаришем. Підлітки напали на молодика, завдали йому тілесних ушкоджень та відібрали гаджет. Після цього злочину злочинців затримала місцева поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річну крадійку затримали на столичному вокзалі

Суд вже обрав для кожного неповнолітнього міру запобіжного заходу: двоє старших – під домашнім арештом, 15-річного відпустили одразу після слухання.

У Павлограді на Дніпропетровщині двоє студентів 20 та 18 років заради розваги побили безхатченків. Один із потерпілих помер.

Зараз ви читаєте новину «Забрали милостиню і вбили цеглиною: підлітки влаштували розправу над безхатьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути