середа, 26 вересня 2012 17:58

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

За вбивцю з "Каравану" обіцяють 100 тисяч грн

За вбивцю з "Каравану" обіцяють 100 тисяч грн
Всіх, хто знає якусь інформацію, просять зателефонувати 102 Фото: militia.kiev.ua

Сьогодні близько 12 години у торговому комплексі "Караван" невідомий чоловік розстріляв трьох охоронців та одного важко поранив, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За інформацією керівника прес-служби МВС у м. Києві Ігоря Михалка, невідомий чоловік хотів викрасти якусь річ із супермаркету, охоронці це помітили і попросили його пройти в кімнату охорони.

"Змусили чоловіка дістати всі речі з пакета та кишень. В цей момент він дістав пістолет і почав стріляти в охоронців. Після цього вибіг із кімнати охорони та зник у невідомому напрямку", - наголосив Михалко.

Зараз на місці працює слідча група МВС. Вони вивчають місце події та допитують свідків. Ігор Михалко показав присутнім журналістам фотографії із камери відеоспостереження. На ній зображено чоловіка в куртці, який несе під пахвою буханку білого хліба. За словами міліціонера, це імовірний злочинець.

Ігор Михалко підкреслив, хто знає якусь інформацію про цього чоловіка нехай повідомить 102. Тому, хто допоможе міліції знайти вбивцю, обіцяють винагороду у розмірі 100 тисяч грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столичному "Каравані" невідомий розстріляв 3-х охоронців

Зараз місце події обгородили возиками для продуктів, тут чергують охоронці супермаркету та міліціонери. Супермаркет продовжує працювати у звичному режимі.

Зараз ви читаєте новину «За вбивцю з "Каравану" обіцяють 100 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути