понеділок, 15 червня 2020 15:41

За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція

За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція
Під час марафону під Одесою зникла 32-річна Катерина Катющева. Її знайшли тільки за 8 годин. Померла в лікарні. Фото: od.npu.gov.ua

У поліції смерть учасниці марафону під Одесою 32-річної Катерини Катющевої кваліфікували як умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок".

Для встановлення причини смерті тіло жінки доправили на судово-медичну експертизу, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Пошуки жінки тривали декілька годин і зрештою поліцейські знайшли її у непритомному стані біля Куяльницького лиману. Для надання медичної допомоги постраждалу від теплового удару відразу ж доставили до лікарні. Про те, що 14 червня, о 20:00, пацієнтка померла, поліцейським стало відомо від лікарів сьогодні, 15 червня, близько 10-ї ранку", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель спортсменки під час марафону: поліцейські обурені діями лікарів

Під час марафону Катерина весь час трималася в лідерах. З останнього пункту вона побігла першою. Але так і не дісталася фінішу, розповів один із учасників марафону кореспондентові Gazeta.ua. Всі, хто зустрічав її на дистанції кажуть, що вона мала нормальний вигляд і ні на що не скаржилася. Пошуки ускладнював той факт, що жінка зійшла з маршруту. Припускають, вона хотіла сховатися від сонця і шукала місце в тіні.

Про смерть 32-річної Катерини Катющевої стало відомо ввечері 14 червня. Напередодні вона загубилася під час марафону. Її шукали майже 8 годин.

Зараз ви читаєте новину «За смерть спортсменки під час марафону взялася поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути