неділя, 24 листопада 2013 12:43

За п'яну витівку 46-річна вінничанка сяде на шість років до тюрми

За п'яну витівку 46-річна вінничанка сяде на шість років до тюрми
Фото: gazeta.ua

О четвертій ранку вінницьким рятувальникам надійшло анонімне повідомлення про замінування автомобіля УАЗ. Жінка, яка телефонувала, повідомила, що авто знаходиться біля гаражів  по вулиці Квятека, навпроти  школи №34. Черговий передав інформацію правоохоронцям. Через  п'ять хвилин на місце прибула слідчо-оперативна група, пожежники, вибухотехніки, кінологи.

"Ми загородили периметр стрічками, але вказаного автомобіля не виявили. Було тільки три машини: ВАЗ, КІА та Опель. За інструкцією, можемо працювати тільки в світлу пору доби, тому чекали до ранку.  О сьомій  ранку обстежили весь периметр, і автомобілі зовні,  вибухівки не виявили. Тоді викликали власників машин, оглянули ще зсередини. Тоді до роботи долучилися кінологи", - розповідає  старший експерт вибухо-технічної служби НДЕКЦ у Вінницькій області Олександр Галушко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДАІ намагається не пускати людей до Києва, а автобус з Миколаєва "замінували"

Поки експерти працювали на місці події, оперативники розшукували жартівницю. Її знайшли за номером мобільного за двісті метрів від місця події.

"Патрульні недалеко від місця події   набирали  її номер, почули дзвінок, жінка відповіла. Вона була в стані алкогольного сп'яніння. Коли її затримали - вимагала телефон, щоб подзвонити доньці, яка на восьмому місяці вагітності.  Уже у відділку говорить, що ніколи б такого не зробила, якби  була твереза. Вчинила   це через важкий моральний та психологічний стан", - коментує начальник  міського відділу міліції №2 Олександр Король.

По даному випадку відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці наголошують -  відповідальність за неправдиві повідомлення  про замінування збільшили. Тепер жінці загрожує до шести років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «За п'яну витівку 46-річна вінничанка сяде на шість років до тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути