неділя, 13 жовтня 2013 15:06

В Одесі "замінували" автовокзал

В Одесі "замінували" автовокзал
Фото: wikimedia.org

В Одесі сьогодні вранці, 13 жовтня, через неправдиве повідомлення про мінування з центрального автовокзалу евакуювали 200 осіб, повідомляє прес-служба Одеського міськуправління міліції.

Повідомлення про замінування надійшло о 7:05 на спецлінію "102". Вже через кілька хвилин на місце прибули патрульні наряди міліції і ДАІ, які приступили до евакуації пасажирів і відведення на безпечну відстань автотранспорту.

З будівлі і території автовокзалу було евакуйовано близько двохсот громадян і п'ятнадцять одиниць автотехніки. Для перевірки цього повідомлення на місце виїхала слідчо-оперативна група міліції, спеціалісти-вибухотехніки, представники інших спеціальних служб. Вжитими заходами вибухонебезпечних предметів у приміщеннях автовокзалу та на прилеглій території не виявлено.

На період обстеження співробітниками міліції території підприємства його робота не припинялася. Висадка пасажирів з рейсів, що прибували, і посадка за розкладом для відправки здійснювалася на віддалених від місця події встановлених тимчасових зупинках. Наразі автовокзал приступив до нормального режиму роботи.

При цьому в МВС зазначають, що за подібні дії, які кваліфікуються ч.1 ст.259 Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності КК України, передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі "замінували" автовокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути