неділя, 24 листопада 2013 11:03

Спецтема: Євромайдан-2013

ДАІ намагається не пускати людей до Києва, а автобус з Миколаєва "замінували"

У Кіровограді працівники Державтоінспекції не випустили маршрутки з громадянами, які їдуть до Києва на Євромайдан. Про це повідомляє прес-служба кіровоградської "Батьківщини", передає Українська правда.

"Автобуси, у яких їхало понад 150 громадян, працівники ДАІ зупинили і не випустили з міста", - повідомила представник "Батьківщини" Олена Армаш.

За її словами, люди добиралися до Києва своїм ходом.

"Ніхто не вернувся, всі пересіли на інші авто і зараз уже доїжджають до Києва", - повідомила вона.

Разом з тим оперативний штаб міста Чергнігів повідомляє, що у Чернігові зранку маршрутки зняли з рейсу, аби люди не добралися в Київ.

"До 10 години ранку з міста маршрутки не пустили", - повідомив керівник оперативного штабу Чернігова Михайло Лисак.

За його словами, люди до Києва добираються своїм ходом, на власних авто. Окрім того на Чернігівщині влада збирає молодь і везуть до столиці.

"Обігнали по дорозі близько 15 автобусів молоді, яку представники провладної партії везуть до Києва. По кожному місту збирають по 5-6 автобусів, в основному молодь, і звозять в Київ", - сказав керівник оперативного Чернігівського штабу.

Окрім того правоохоронці під Південноукраїнськом недалеко від повороту на селище Арбузинка (Миколаївська область) затримали автобус кандидата в народні депутати України по 132 виборчому округу Аркадія Корнацького, який віз людей до Києва для участі у Євромайдані. Причиною такого затримання міліція назвала анонімне повідомлення про замінування автобуса, пишуть "НикВести".

Автобус був затриманий близько 4 ранку, на місці події були присутні автомобілі швидкої медичної допомоги та пожежний автомобіль. Усі пасажири автобуса разом з екс-мером Южноукраїнська Андрієм Стуліним перекрили трасу Миколаїв-Ульянівка.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ намагається не пускати людей до Києва, а автобус з Миколаєва "замінували"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути