четвер, 14 лютого 2019 07:34

Взяли на гарячому: лідер небезпечної банди "пресував" бізнесмена з Італії

Взяли на гарячому: лідер небезпечної банди "пресував" бізнесмена з Італії
У Рівному поліція затримала лідера злочинного угруповання "Федора", яке діє на території області з 2011 року. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

У Рівному поліція затримала лідера злочинного угруповання "Федора", яке діє на території області з 2011 року.

Банда займалася вимаганням грошей у людей, зокрема, у підприємців. Злочинці били своїх жертв, підпалювали їхнє майно, залякували та застосовувало інші методи "впливу". Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Одним із постраждалих від рук банди "Федора" був громадянин Італії, який 2008 року вклав гроші у ресторанний бізнес на території України. Злочинці підпалювали його авто та кафе, двічі побили, що він ледь вижив. Вимагали від італійця покинути Україну та залишити їм усе майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали банду, яка нападала на підприємства і палила машини

"За цей час він пройшов і наші "чесні суди", втратив жінку, заради якої приїхав з Італії - вона померла. Але він, як стійкий олов'яний солдат, все шукав правди", – написав Аброськін у Facebook.

13 лютого посередника і керівника банди затримали при вимаганні $100 тис.

"Але цей покидьок має надію, що як й завжди, його покровителі в правоохоронних і судових органах допоможуть", – додав Аброськін.

Постраждалим від злочинних дій ОЗГ "Федора" пропонують звертатися до Департамерту стратегічних розслідувань Нацполіції України: +380442990039, +380986743871.

Співробітники Управління стратегічних розслідувань поліції затримали "наглядача" Харківської області і утримувача злодійського "общака".

Зараз ви читаєте новину «Взяли на гарячому: лідер небезпечної банди "пресував" бізнесмена з Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути