неділя, 27 січня 2019 16:00

Затримали кримінальних авторитетів, які "наглядали" за Харківщиною

Затримали кримінальних авторитетів, які "наглядали" за Харківщиною
У затриманих вилучили пістолет та згортки з речовиною, схожою на метадон. Фото: поліція

Співробітники Управління стратегічних розслідувань поліції затримали "наглядача" області і утримувача злодійського "общака".

"У будинку на вул. Котлова поліцейські затримали та провели особистий обшук неодноразово засуджених за вчинення тяжких злочинів осіб. Вони мають вплив на кримінальну обстановку на території регіону - 44-річний "наглядача" у Харківській області на прізвисько "Валерсон" і 44-річний тримач "общака", - повідомляє відділ комунікацій поліці Харківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали росіянина, який відкрив стрілянину у лікарні

Під час проведення особистого обшуку в одного з чоловіків поліцейські виявили та вилучили пістолет ПМ. В обох затриманих були виявлені вилучені згортки з речовиною білого кольору, схожою на метадон.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження до Харківського науково-дослідного експертного центру МВС України.

Слідчий відкрив кримінальні провадження за статтями "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту" та "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

За останній час це вже друге затримання "Валерсона". 28 грудня 2018 року начальник ГУ Нацполіціїсв Харківській області Олег Бех повідомив про те, що правоохоронці зупинили збори кримінальних авторитетів і затримали 20 осіб, серед яких був і "Валерсон". Однак тоді йому не було пред'явлено підозру, його відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Затримали кримінальних авторитетів, які "наглядали" за Харківщиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути