Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2024 08:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог вдарив по Україні ракетами і десятками дронів

У ніч проти 11 вересня радіотехнічними військами Повітряних сил було виявлено та здійснено супровід 34-х засобів повітряного нападу противника.

Ворог ударив однією балістичною ракетою "Іскандер-М" з Краснодарського краю, двома зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої Донеччини, шістьма протирадіолокаційними ракетами Х-31П із повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний, 25-ма ударними БпЛА типу Shahed, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

"До відбиття повітряного нападу противника залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 20 ударних БпЛА, п'ять ворожих безпілотників локаційно втрачені на території України (інформація про постраждалих та руйнування не надходила)", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ "задвохсотили" 1140 окупантів: подробиці від Генштабу

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Автор: ПС
  ЗБИТО 20 УДАРНИХ БПЛА
ЗБИТО 20 УДАРНИХ БПЛА

На тимчасово окупованій території Луганщини росіяни, які раніше позакривали більшість вугільних шахт, тепер викопують кабелі, які подавали на них електроенергію. Загарбники не збираються реанімувати підприємства.
Зараз ви читаєте новину «Ворог вдарив по Україні ракетами і десятками дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути