четвер, 15 лютого 2018 18:31

Озброєні невідомі вигнали працівників із столичного бізнес-центра "Гуллівер"

  Озброєні люди вивели працівників офісу, розміщеного в БЦ "Гуллівер. Фото: Delo
Озброєні люди вивели працівників офісу, розміщеного в БЦ "Гуллівер. Фото: Delo

Кілька десятків невідомих чоловіків, озброєних холодною та вогнепальною зброєю, вигнали працівників БЦ "Навігатор", який розташований на 33-му поверсі БЦ "Гуллівер".

Про інцидент в бізнес-центрі повідомляє Громадська рада при Національному агентстві України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, яку проінформували працівники "Навігатора".

50 озброєних невідомих, якими керувала Оксана Чепіжко (акціонер "Банку Юнісон"), застосовуючи силу, вивели всіх працівників БЦ "Навігатор" із приміщення офісу.

"Чепіжко Оксана, даючи розпорядження особам, які прибули разом з нею (в кількості 50 осіб), вигукує, що "живими або мертвими, але винести їх з приміщення, негайно", вказуючи при цьому на співробітників товариства і представників охоронної фірми", - зазначається в повідомленні.

 

Працівники бізнес-центру викликали поліцію, проте правоохоронці на виклик не прибули. Більше того, у захопленні "Навігатора" невідомим допомагала охорона БЦ "Гуллівер".

"Також, із наявної у товариства інформації, Чепіжко Оксані та невстановленим особам сприяють у захопленні приміщень співробітники торговельно-офісного комплексу "Гуллівер", - йдеться в повідомлені працівників.

Поліція неодноразово отримувала анонімні повідомлення про вибухівку в БЦ "Гуллівер", проте вибухових пристроїв жодного разу не було виявлено.

Зараз ви читаєте новину «Озброєні невідомі вигнали працівників із столичного бізнес-центра "Гуллівер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути