вівторок, 03 листопада 2020 10:40

Водій тролейбуса затиснув дверима пасажира і протягнув кілька метрів

Водій тролейбуса затиснув дверима пасажира і протягнув кілька метрів
У Херсоні водій тролейбуса затиснув дверима літнього чоловіка та протягнув кілька метрів. Інцидент стався 1 листопада у тролейбусі №435. Після цього постраждалого посадили на лавку і навіть не викликали "швидкої". Фото: rezonans.cc

У Херсоні водій тролейбуса затиснув дверима літнього чоловіка і протягнув кілька метрів. Інцидент стався 1 листопада в тролейбусі №435. Після цього постраждалого посадили на лавку і навіть не викликали "швидкої".

Коли тролейбус тягнув чоловіка, люди навіть не звернули уваги, повідомили на сторінці Facebook "Херсон і околиці". Коли ж водій схаменувся і зупинився, всі кинулися на допомогу до знерухомленого потерпілого, який лежав на проїжджій частині. Про стан здоров'я літнього чоловіка нічого не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річного хлопчика затягло в ескалатор

У пабліку уточнили, що після події в КП "Херсонелектротранс" і зовсім перестали брати слухавку. Тролейбус №435 в Херсоні був введений в експлуатацію 1992 року, а 2011-го переведений у статус "Навчального". Так що за кермом, імовірно, міг бути учень.

У Києві неуважний водій маршрутки мало не покалічив дитину-пасажира. Потерпілого малюка госпіталізували в Охматдит. Водій не переконався, чи всі залишили салон і затиснув дверима ногу дитини. При цьому зрушив з місця. Хлопчик отримав садна та забиття.

Зараз ви читаєте новину «Водій тролейбуса затиснув дверима пасажира і протягнув кілька метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути