понеділок, 23 липня 2012 09:45

Водій, який протаранив "швидку", показав міліцейську корочку і поїхав з місця аварії

Водій, який протаранив "швидку", показав міліцейську корочку і поїхав з місця аварії
Рятувати лікарів прибули відразу кілька карет швидкої допомоги. Фото: podrobnosti.ua

У Дніпропетровську сталася резонансна ДТП - на шаленій швидкості в карету швидкої допомоги, що поспішають на виклик, врізалася іномарка, за кермом якої був міліціонер. Як розповів колега водія швидкої, який зараз разом зі своїми пасажирами - лікарем і фельдшером - знаходиться в лікарні ім. Мечникова, аварія сталася на перетині пр-та Карла Маркса з вул. Сєрова о пів на першу ночі, пише Сегодня.

"Свідки розповіли, що "Шевроле" рухався проспектом зі швидкістю більше 120 км/год і при цьому у нього були вимкнені фари. Тому наш водій його просто не побачив. Він дуже обережний, 50 років свого життя половину провів за кермом. Він зупинився, подивився, немає праворуч нікого, почав рушати, і тут вилітає це авто. Уявіть, якої сили був удар, що машину швидкої розвернуло на 180 градусів. Карета швидкої їхала вниз по Сєрова в бік набережної, а після удару вона носом дивилася вгору, в бік вул. Ісполкомівської. А "Шевроле" від перехрестя вилетів аж до фонтану біля театру", - розповів водій іншого карети швидкої Дмитро.

Рятувати лікарів прибули відразу кілька карет швидкої допомоги, а також співробітники ДАІ.

"З "Шевроле" вискочили двоє людей, які почали кричати на всіх матом і махати перед нами корочками співробітників МВС. Вони вели себе неадекватно, ніби знаходилися під впливом алкоголю або наркотиків. Причому від огляду водій іномарки відмовився. Тільки почув про огляд - як через кілька хвилин сів з одним у машину і поїхав. А співробітники ДАІ їх відпустили", - дивується Дмитро і додає, що водії переживають, що всю провину тепер припишуть їх колезі Віктору Савицькому.

"Він зараз у тяжкому стані - у нього закрита черепно-мозкова травма та забій грудей. У лікаря перелом кінцівок, а фельдшер відбувся травмами. Зараз таксисти підняли це питання і активно шукають між собою хлопців-свідків, які в той час стояли біля місця ДТП. Вже кілька людей відгукнулися. Було б ще добре, щоб міліція перевірила записи з камер відеоспостереження, які там встановлені. Адже терористів вони зафіксували, повинен бути і запис цієї аварії", - впевнений Дмитро.

Зараз ви читаєте новину «Водій, який протаранив "швидку", показав міліцейську корочку і поїхав з місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути