середа, 04 липня 2012 13:42

Мажор Петросян, який збив насмерть людину, йде в політику і обіцяє солодке життя

Слідчий, який веде кримінальну справу за фактом аварії за участю сина екс-депутата Одеської облради Фелікса Петросяна, почав шукати додаткових свідків резонансної ДТП, яка сталася 13 січня 2008 року. Тоді студент юракадемії Петросян-молодший у п'яному вигляді здійснив ДТП, пошкодивши 11 машин. В аварії загинув 28-річний Володимир Рошко. У 2010-м Приморський райсуд вирішив, що вина Петросяна не доведена. Але Верховний суд повернув справу на дорозслідування, пише Сегодня.

Тим часом, сам Фелікс Петросян-молодший з моменту аварії встиг закінчити Юракадемію і почати активну комерційну і політичну діяльність. На виборах 2010 року в поштових ящиках одеситів з'явилася брошура кандидата в депутати міськради Фелікса Петросяна. Він, згідно листівці, обіцяв "ощасливити" всіх городян "працевлаштуванням на основі розвитку ремесел", а також "забезпеченням законних прав і гарантій для пенсіонерів та інших малозахищених верств населення". Петросян-молодший йшов під шостим номером у списку Партії пенсіонерів України (раніше його батько очолював цю політсилу). Про себе в агітці Фелікс повідомив: помічник депутата облради та член Спілки журналістів України. Доречі, жоден кандидат від ППУ в одеську думу так і не пройшов. А глава одеської облорганізації Спілки журналістів Юрій Работін в 2011 році підтвердив, що Петросян-молодший - член його профспілки.

  Фелікс Петросян обіцяє ощасливити одеситів. Фото: Сегодня
Фелікс Петросян обіцяє ощасливити одеситів. Фото: Сегодня

"Він є головним редактором газети Партії пенсіонерів", - пояснив Работін.

Зараз, за інформацією близьких Петросяна, він займається бізнесом і веде юридичну практику.

Нагадаємо, одеський мажор Фелікс Петросян у січні 2008 року спровокував ДТП за участю 11 автомобілів. Водій "Деу Ланоса" 26-річний Володимир Рожко загинув на місці. Але винуватець так і не сів на лаву підсудних. Купив усім постраждалим нові авто і заплатив компенсацію батькам і сестрі загиблого у розмірі $50 тис.

Зараз ви читаєте новину «Мажор Петросян, який збив насмерть людину, йде в політику і обіцяє солодке життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути