Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 12:59

Луганському мажору за смертельну ДТП і стрілянину навіть не вручили підписку про невиїзд

Луганському мажору за смертельну ДТП і стрілянину навіть не вручили підписку про невиїзд
Літня жінка перебігала дорогу в невстановленому місці. Фото: auto.ria.ua

У Луганській прокуратурі підтвердили, що водій "Мазди", який місяць тому влаштував стрілянину по автомобілю, не відступив йому дорогу, а 12 червня збив на смерть 72-річну пенсіонерку - дійсно син їх слідчого, і запевнили, що мама не впливає на хід розслідування аварії, пише Сегодня.

ДТП сталося увечері 12 червня неподалік від будівлі підрозділу міліції "Беркут". Літня жінка перебігала дорогу в невстановленому місці, коли на неї налетіла іномарка. Пенсіонерка померла не місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор ледве не убив усю родину і вимагає компенсації

Сам Євген Могильний зараз знаходиться на волі. Підписку про невиїзд слідчі з нього брати не стали. У відомстві це пояснили тим, що справа розслідується за фактом, і тільки коли закінчиться експертиза, буде прийматися рішення про порушення кримінальної справи проти винуватця аварії.

Нагадаємо, кілька тижнів тому по лінії 102 надійшло кілька повідомлень, що на вулиці Лутугинській невідомий громадянин відкрив стрілянину зі свого автомобіля Mazda по водіям інших машин. Один з водіїв запам'ятав номер Mazda, міліція ввела план "Перехоплення". Незабаром підозрюваний - ним виявився син слідчого - був затриманий. У міліції розказали, що молодик стріляв, скоріше за все, заради розваги.

 

Зараз ви читаєте новину «Луганському мажору за смертельну ДТП і стрілянину навіть не вручили підписку про невиїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути