пʼятниця, 02 березня 2012 10:14

Луганський мажор, винний у смерті дівчини, купує слідчих

Луганський мажор, винний у смерті дівчини, купує слідчих

Батьки загиблої в ДТП дівчини та рідні хлопця, який внаслідок аварії став інвалідом шукають справедливості, повідомляє ТСН.

Трагедія сталася у місті Первомайську, на Луганщині. Відтоді минуло вже чотири місяці, а винуватець дорожньо-транспортної пригоди – на волі.

Олена не дожила 25 хвилин до свого сімнадцятиріччя. Її на тротуарі збив машиною 18-річний мажор. Свідки підтверджують, що швидкість автівки була 110-120 км/год. Він мчав із сигналізацією, мигалками, номери були заклеєні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту

"Її перекрутило цю машину, вона врізалася в стовп, біля стовпа стояла Олена. Виходить врізалася машина в неї. Коли ми все підбігли, кинулися шукати водія, водій втік", - розповіла жителька Первомайська Аліна Наталенко.

На місці аварії залишився ще один постраждалий. 18-річний Дмитро сім днів був у комі. Вижив, але втратив пам'ять.

Рідні переконані, що людина, яка була за кермом, просто підкупила слідчих і може уникнути покарання.

"Я вважаю, на цих людей, які не хочуть розслідувати справу, чинять тиск... сторона обвинувачених. Їм це вдається завдяки зв'язкам. Все купується і продається. Слідчий про це знає і відверто говорить - так, купили, не соромлячись", - заявила сестра постраждалого Марина Коритна.

Винуватець ДТП постійно у лікарнях. Ні сам він, ні його представники з журналістами спілкуватися не хочуть, розцінюють це як тиск на слідство.

Постраждалим стало відомо, що водій пояснює, що загибла сиділа в його автівці і від удару її викинуло у вікно. Мовляв, то був нещасний випадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мажора", який збив у Донецьку вчительку і коваля, заарештували

Захисники постраждалих вважають, що з'ясувати істину буде украй складно, оскільки необхідні експертизи не були проведені вчасно, а на свідків тиснуть.

Правоохоронці зі свого боку переконують, що слідчі дії тривають.

"На часі у справі проводиться судово-медична експертиза комісійна для визначення стану його здоров'я. Питання про запобіжний захід буде вирішено за результатами експертизи", - заявив заступник керівника відділу прокуратури Луганської області Даниїл Арсентьєв.

Рідні загиблої розповіли, що їм пропонували гроші, щоб вони відмовилися від своїх претензій. Проте для них це означало б зраду пам'яті єдиної доньки.

Зараз ви читаєте новину «Луганський мажор, винний у смерті дівчини, купує слідчих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути