середа, 14 грудня 2011 11:08

Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту

Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту

Апеляційний суд Одеської області 13 грудня залишив у силі вирок Київського районного суду Одеси про амністію Дмитра Кравця, який на автомобілі збив двох пішоходів в 2009 році, сина депутата Одеської обласної ради від Партії регіонів Олександра Кравця. Про це повідомив представник суду.

За його словами, позивачами виступили батько загиблого в аварії Василя Карпенка і мати важко травмованої дівчини Лариса Гусєва.

На розгляді апеляції адвокати потерпілих просили суд зобов'язати Кравця відшкодувати збитки родині загиблого 28-річного Василя Карпенка 1 мільйон доларів, родині 27-річної Наталії Гусєвої, яка стала інвалідом, - 1 мільйон гривень, пишуть "Подробности".

"Суд не визнав можливим задовольнити вимоги позивачів та їх представників. У тому числі, в зв'язку з тим, що підсудний - батько 3 неповнолітніх дітей, безробітний", - сказав представник.

Джерело уточнило, що апеляція була подана на початку жовтня.

Разом з тим, суд другої інстанції відмовив задовольнити клопотання Кравця про видачу йому зі штрафного майданчика його автомобіля Mercedes S550, на якому він здійснив наїзд на пішоходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць суди виправдали трьох мажорів, через яких у ДТП загинули люди

У ході засідання відповідач Кравець подав клопотання на виїзд на новорічні свята до Єгипту, пише АТВ.

Нагадаємо, син депутата Обласної ради в 2009 році збив двох пішоходів, у результаті якого хлопець загинув на місці, а його подруга залишилася інвалідом. Сам же Дмитро Кравець - рекордсмен, він є фігурантом шістнадцяти кримінальних справ і був тричі амністований. За два роки судових розглядів постраждала сторона не отримала від винуватця аварії ні вибачень, ні матеріальної компенсації. Мати дівчини не згодна з рішенням суду. Вона має намір звернутися до Конституційного суду України.

Нагадаємо також, що у свій час начальник Одеського міського відділу Державтоінспекції Віктор Кузнєцов заявляв на одному з місцевих телеканалів, що у тій аварії міг бути "винним" ще водій "Шістки", який порушив правила паркування. Крім того, даішник розказував, що Дмитро Кравець був тверезим.

Зараз ви читаєте новину «Мажор Кравець, якого двічі відмазав суд, вже хоче виїхати на Новий рік до Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути