понеділок, 04 січня 2021 20:21

Водій тікав із трупом збитого чоловіка: свідок розповів шокуючі подробиці

Водій тікав із трупом збитого чоловіка: свідок розповів шокуючі подробиці
На Одещині 30-річний водій збив на смерть 33-річного велосипедиста й тікав з його трупом у багажнику. Фото: od.npu.gov.ua

За кермом Mercedes, який збив велосипедиста на вул. Центральній у Великій Михайлівці Роздільнянського району на Одещині, був 30-річний Іван Шавша. Тіло поклав у багажник і тікав з місця аварії. За кілометр врізався у опору мосту.

Після другої аварії водій впав біля пасажирських дверей і прикинувся непритомним, про це кореспондентові Gazeta.ua розповів свідок Ігор Воробель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій збив 16-річного хлопця й переніс тіло з місця аварії

"Їхав близько 21.30. Назустріч - машина без фар. Звернув увагу, що трохи далі на дорозі потрощений велосипед, кров повсюди і розкидані памперси. За кілька хвилин почув глухий удар. Одразу розвернувся і поїхав туди. З побитої машини тікали двоє. Один у коричневій куртці встиг скочити під міст, не роздивився обличчя. За іншим у червоній куртці я кинувся з фонариком. Він зрозумів, що тікати нікуди. Вернувся, відкрив двері пасажира і впав під машиною. Тіло збитого велосипедиста вони встигли віднести метрів на 8. Чоловік був увесь в крові, череп розколовся на двоє. Зрозуміло, сам водій не зміг би сховати швидко тіло в багажник, а потім витягти. А все подають так, що Іван був сам. У багажнику в нього був автомат. Все, що тоді відбувалося, я зняв на відео", - розповів чоловік.

Івана Шавшу затримали. Чи був п'яний того вечора і чи мав спільника – в поліції не кажуть. Щодо автомата – він для відстрілу гумових куль, за словами слідчого Юрія Бондаренка.

Завтра, 5 січня, підозрюваному обиратимуть запобіжний захід. Прокуратура просить тримання під вартою.

Аварія сталася ввечері 2 січня. 33-річний чоловік на велосипеді їздив по підгузки для 10-місячного сина. Повертався додому, коли його збило попутне авто. За кермом автомобіля був 30-річний син колишнього працівника поліції. Він намагався втекти й заховати тіло. У момент, коли клав тіло до багажника свого автомобіля, його побачила жінка, що живе поруч, почала кричати. Водій сів до авто та почав тікати.

Зараз ви читаєте новину «Водій тікав із трупом збитого чоловіка: свідок розповів шокуючі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути