пʼятниця, 23 березня 2012 20:47

У Львові відбувся суд у справі мажора, який убив двох людей

Сьогодні у Сихівському районному суді міста Львова відбулося перше судове засідання у справі ДТП на перехресті вулиць Стрийська та Володимира Великого, у якому загинули двоє осіб.

Нагадаємо, 17 серпня близько першої години ночі у Львові 21-річний Дмитро Попович спільно зі своїми 4 друзями їхали вулицею Стрийська у напрямку автовокзалу. За словами Дмитра, швидкість його авто становила понад 90 кілометрів на годину, хоча спідометр після аварії зафіксував 190. У цей час на зелене світло з-за повороту виїхав своїм авто Петро Стадник. Мерседес Дмитра розірвав форд Петра на дві частини. Самого Петра розірвало навпіл, його товариш Володимир, що їхав на пасажирському сидінні також загинув.

Судове засідання розпочалося о 10:00, проводила його суддя Ірина Волоско.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецьких міліціонерів побив і обматюкав п'яний мажор

Винуватець трагедії повністю визнав свою вину, проте продовжує стверджувати, що їхав зі швидкістю 90 кілометрів на годину і був повністю тверезий.

Як виявилося, Попович уже 7 разів мав проблеми із законом через порушення правил дорожнього руху. Під час аварії він не мав права керувати автомобілем, бо уже був позбавлений цього права через керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

"Мерседес їхав з такою швидкістю, що він просто пронісся моментально і стався спалах, - стверджує свідок події Подоляк Юрій. – Там шалена швидкість була. Самі подумайте, машину навпіл розірвало. При 90 кілометрах такого б не було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Олександри Кужель представлявся як "Кужель VIP-мажор"

Інший свідок розповів, що від Дмитра смерділо алкоголем.

Адвокат потерпілих переконаний у тому, що суд визнає Поповича винним.

Зауважимо, що вітчим Дмитра впливова у місті людина - Голова Правління ПАТ "Львівобленерго" Матвіїшин Володимир Євгенович.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відбувся суд у справі мажора, який убив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути