вівторок, 06 березня 2012 10:40

Донецьких міліціонерів побив і обматюкав п'яний мажор
8

Фото: Володимир Кривко. Фото з соцмережі "Одноклассники"

27 лютого в Донецьку співробітники міліції "плідно поспілкувалися" з якимось Володимиром Кривком.

"Я - Володимир Кривко, бл .. ь! Відійдіть з моєї дороги, бл... ь! Я торчу, відпочиваю як я хочу. Я хочу, бл... ь, нюхаю кокаїн, хочу колюсь, хочу п'ю, хочу їду на машині, хочу е...у, хочу стріляю. Я Володимир Кривко! - Є питання? ", - кричав п'яний чоловік міліціонерам, пише Остров.

"Я вас поважаю. Але я поважаю більше своє Я, Володимир Кривко. І щоб мене хтось строїв, бл... ь! ... ", - сказав він.

Відео насичене нецензурною лайкою.

Прес-служба Донецького ГУ ГУВС повідомила, що спілкування міліціонерів із даними громадянином було результатом дзвінка у Ворошиловський райвідділ адміністрації ресторану "Панорама", де він до цього відпочивав.

"Співробітники міліції намагалися втихомирити буйного донеччанина, проте він, грубо порушуючи громадський порядок і виявляючи явну неповагу до законних вимог працівників міліції про припинення протиправних дій, став висловлюватися на їхню адресу нецензурною лайкою і вдарив одного з правоохоронців. Автомобіль даного громадянина був евакуйований на штрафмайданчик ДАІ для попередження ДТП. Також в останнього вилучили незареєстровану зброю. В даний час матеріали перевірки направлені до прокуратури для прийняття рішення про порушення кримінальної справи", - повідомила прес-служба.

За інформацією видання, Володимир Кривко є сином власника концерну "Сарепта". За іншою інформацією, він, також, співзасновник концерну.

На сайті концерну повідомляється, що "Група компаній "Сарепта" давно відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами як багатопрофільне підприємство, одне з провідних на ринку України та країн СНД у сфері виробництва та торгівлі... Крім виробництва, підприємством ТОВ "Виробничо-торгова фірма "Сарепта" здійснюється оптова та роздрібна торгівля медикаментами та виробами медичного призначення, що дозволяє сформувати на підприємстві єдиний цикл від виробника до споживача. Крім фармацевтичного бізнесу підприємством всі ці роки успішно розвиваються великі торгові мережі. У центральних районах міста Донецька і області побудовані сучасні супермаркети і торгові комплекси".

Зараз ви читаєте новину «Донецьких міліціонерів побив і обматюкав п'яний мажор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути