середа, 23 листопада 2011 14:04

Син Олександри Кужель представлявся як "Кужель VIP-мажор"

Син Олександри Кужель представлявся як "Кужель VIP-мажор"

У ток-шоу "Заміж за мого сина" на каналі "Україна" відомий політик Олександра Кужель розповіла про свої сімейні стосунки і труднощі у вихованні молодшого сина Микити.

У Олександри, як матері двох синів, були свої методи виховання для кожного з дітей, повідомляє прес-служба телеканалу.

В інтерв'ю з ведучою шоу Оленою Лєніною Кужель розповіла з чого все почалося.

"Мене насторожила історія, яка трапилася відразу після того, як я стала депутатом Верховної ради. Микиті було 7 років, він вийшов гуляти на вулицю, і на нього потрапила вода. Він підняв голову і з обуренням запитав: "Хто оббризкав сина народного депутата?", - поділилася депутат.

"Пізніше, коли я дізналася, що він записаний в інтернет-клубі як Кужель VIP-мажор - це був вирок", - зазначила Олександра.

Кужель у вихованні Микити побачила свої помилки.

"Це був унікальний випадок! На той момент призов уже закрили, і це, напевно, перший в світі прецедент, коли в армію пройшли "по блату", - розповіла політик.

На думку Олександри, це був єдиний спосіб виростити справжнього чоловіка: "Я могла б з цим жити, але якщо з мужика не зробити чоловіка ... Ви уявляєте?! І такого ти комусь даси як чоловіка!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Кужель укусив собаку за ніс

Олександра Володимирівна поділилася простою порадою з виховання справжніх чоловіків.

"Матусині синочки виростають у жінок, недолюблених власними чоловіками. Жінка реалізує всю свою накопичену любов на сина, присвячуючи йому життя, і просто гробить цим дитину. Не обманюйте, що ви любите сина! Якщо ви чесно зізнаєтеся собі, то зрозумієте, що це ваш власний егоїзм. Це ви себе любите!", - підкреслила депутат.

Зараз ви читаєте новину «Син Олександри Кужель представлявся як "Кужель VIP-мажор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути