Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2019 07:54

Вирок Зайцевій-Дронову: чи буде оскарження

Вирок Зайцевій-Дронову: чи буде оскарження
26 лютого в Київському районному суді Харкові суддя Віктор Попрас оголосив вирок обвинуваченим у резонансній ДТП Олені Зайцевій та Геннадію Дронову - по 10 років в'язниці із позбавленням права на 3 роки керувати транспортними засобами. Фото - Україна Нова

Засуджений на 10 років в'язниці за масштабну харківську трагедію Геннадій Дронов із вироком не погоджується. Тому захист уже готує апеляцію. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив Сергій Перепелиця, адвокат засудженого.

"Ми були готові до такого вироку. Але мій підзахисний вважає його несправедливим. Тому вже готуємо апеляцію. Ще у судових дебатах ми просили визнати Дронова невинним, так як його вину не доведено з низки пунктів, але не отримали бажаного результату. Коли вирок зачитував суддя, я не почув, щоб у ньому було враховано швидкість обох автомобілів, при тому, що швидкість авто Зайцевої, за твердженням експертів з Дніпра, - 106 км /годину. Будемо розраховувати на апеляцію", - сказав Перепелиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок об'єктивний: що кажуть про рішення суду Зайцевій-Дронову

Захистіншої учасниці ДТП Олени Зайцевої поки не знає, чи подаватиме апеляцію.

"Вирок очікуваний. І моя підзахисна була готова до такого. Суд очікувано не врахував пом'якшувальні обставини, включаючи каяття підзахисної, через великий резонанс події і кількість жертв. По апеляції рішення ще не прийняли, на це потрібен час", - сказала Юлія Козир, адвокат Зайцевої.

26 лютого в Київському районному суді Харкові суддя Віктор Попрас оголосив вирок обвинуваченим у резонансній ДТП Олені Зайцевій та Геннадію Дронову - по 10 років в'язниці із позбавленням права на 3 роки керувати транспортними засобами.

Зараз ви читаєте новину «Вирок Зайцевій-Дронову: чи буде оскарження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути