понеділок, 13 травня 2019 18:10

Винесли вирок жінці, яка викинула на смітник новонароджену доньку

Винесли вирок жінці, яка викинула на смітник новонароджену доньку
Полонський районний суд Хмельницької області засудив до 3 років в'язниці 33-річну жінку, яка викинула свою новонароджену доньку на смітник. Фото - Магнолія-ТВ

Полонський районний суд Хмельницької області засудив до 3 років в'язниці 33-річну жінку, яка викинула свою новонароджену доньку на смітник у занедбаній будівлі.

Мешканка одного з сіл Шепетівського району тимчасово жила у Києві в орендованій квартирі. У неї вже було 2 дітей. А свою третю вагітність обвинувачена навмисно приховувала від інших і не перебувала на обліку у лікаря, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

На початку грудня минулого року у київській квартирі жінка сама народила здорову доношену дівчинку. Вважаючи її мертвою, матір замотала тіло у рушник і вивезла до райцентру Полонне Хмельницької області. Там жінка викинула тіло дитини на смітник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинку замотали в ганчірку: нові подробиці про труп дитини в столичному парку

Згідно з результатами судово-медичної експертизи, дівчинка народилася живою і навіть зробила перший вдих. Її матір навіть не спробувала звернутися за медичною допомогою.

Обвинувачена свою провину повністю визнала. Її взяли під варту одразу у залі суду.

На Одещині 31-річна жінка викинула свою новонароджену дитину до вигрібної ями вуличної вбиральні. Згодом жінка сама звернулась до правоохоронців і повідомила, що вона вдома народила мертвого хлопчика.

Зараз ви читаєте новину «Винесли вирок жінці, яка викинула на смітник новонароджену доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути