вівторок, 01 лютого 2011 16:53

Вилучену прокуратурою "дитячу Камасутру" рекомендують для дітей 6–9 років

 

Книга про сексуальний розвиток дітей "Відверта розмова про це", яку вилучили з продажу, розповсюджена у всьому світі.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів заступник директора з продажу видавництва "Країна мрій" Вадим Мартиновський.

"Книга вже 10 років на українському ринку. Вона перекладена багатьма мовами і розповсюджена по всьому світу. Всі дозволи на її продаж звичайно що є. Якщо вона вже надрукована в Україні, це означає, що пройшла безліч інстанцій і визнана корисною", сказав він.

У видавництві наголосили, що це видання присвячене для виховання дітей в суспільстві та в сім'ї.

У книзі розповідається про Сергійка та Марійку, які отримали від своїх батьків незвичайний подарунок - книжку про сексуальне виховання дітей. Братик і сестричка ставлять величезну кількість запитань про народження дитини, про статеві стосунки між чоловіком та жінкою, прагнуть дізнатися, що таке статева зрілість тощо. Разом із батьками та друзями вони, гортаючи сторінки цієї книжки, знаходять відповіді на питання, які їх турбують. Вона допомагає у сексуальному та емоційному вихованні маленьких дітей, яке стане основою для їх подальшого розвитку.

Твір є перекладом видання П'єра Фонд Кабре, директора Інституту сексології та поведінки в іспанському місті Барселона. Автори рекомендують видання для дітей 6–9 років.

Нагадаємо, у місті Сторожинець Чернівецької області з книжкової крамниці прокуратура вилучила книжки еротичного характеру. До таких працівники прокуратури віднесли і "Відверту розмову про це". Власнику книгарні потрібно приховати еротичні картинки і тільки потім продавати.

Зараз ви читаєте новину «Вилучену прокуратурою "дитячу Камасутру" рекомендують для дітей 6–9 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути