вівторок, 18 січня 2011 12:51

Львівський календар-2011: прихильників Януковича давлять катком, "Межигір'я" підривають (ФОТО)
12

У мережі "Живий журнал" на сторінці групи lviv-metro з'явився тематичний календар на новий 2011 рік. У ілюстрація показані повішані депутати, задавлені катком прихильники Віктора Януковича, підірваний маєток президента в "Межигір'ї". Подробиці про творців і сам проект поки невідомі.

Нагадаємо, раніше студентки Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка також зробили календар для Януковича. Свій оригінальний подарунок під назвою "12 запитань до президента" журналістки презентували 26 жовтня минулого року. Метою свого проекту організатори назвали захист честі професії журналіста.

Свій календар створили також студенти факультету журналістики Харківського національного університету імені Каразіна. У ньому студенти ставлять гострі питання українській владі. Зокрема, вони запитують, скільки коштує безкоштовна медицина, навіщо покупцям second hand "зв'язують руки", чому б'ють у райвідділах міліції, як позбутися заторів на дорогах і т.д.

В обох випадках прикладом послужив еротичний календар, підготовлений студентками факультету журналістики Московського державного інституту напередодні дня народження прем'є-міністра Російської Федерації Володимира Путіна (7 жовтня). Дівчата сфотографувалися в нижній білизні і розмістили поряд зі знімками двозначні зауваження, наприклад, "Як щодо третього разу?", "Ліси загасили, а я все ще горя", "Пататися на" Калині "і т.д.

Наступного дня як відповідь інші студентки журфаку зробили альтернативний календар - вони сфотографувалися у чорних сукнях і з заклеєними скотчем ротами. Кожна з них адресувала Путіну провокаційне запитання: "Свобода зібрань завжди і скрізь?", "Коли звільнять Ходорковського?", "Хто вбив Політковську?", "Коли наступний теракт?"

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Львівський календар-2011: прихильників Януковича давлять катком, "Межигір'я" підривають (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути